Andumedic 3 PRO

Andumedic 3 PRO
  • 28.07.2022

Andumedic 3 PRO

Andulasyon Nedir?

Andulasyon, dalgalanma anlamına gelen “ondülasyon” kelimesinden türetilmiştir. Andulasyon terapisi, hücrenin gelişimini  ve organizmanın korunma sistemlerini destekleyen, dokularda biyolojik rezonans titreşimleri üreten, mekanik vibrasyon ile kızılötesi derin ısının kombinasyonundan oluşan yeni nesil bütüncül bir terapi yöntemidir.

https://www.hhp-tr.com/anasayfa

Andulasyon teknolojisi 5 biyofiziksel çalışma prensibi ile çalışır.  Bunlar ; hücre aktivasyonu, endorfin sinyaller ile ağrı yönetimi, daha iyi bir kan dolaşımı , gevşeme mekanizmalarının aktivasyonu ve lenf akışının uyarılmasıdır.

Hücrelerimiz bizim yapı taşlarımızdır. Hücrelerin canlılığı ve sağlığı sağlıklı bir yaşamın en büyük teminatıdır. Bizler hücrelerin içerisindeki mitokondrilerden biyolojik bir enerji (ATP) üretiriz. Andulasyon terapi sistemi hücre olarak adlandırdığımız bu minyatür fabrikaların sağlıklı çalışması sağlayan elektriksel mikroakımlar üretir.

Andulasyon terapi sisteminin metabolizmaya ve enerji üretimine etkisi sayesinde metabolizma yoğun bir şekilde uyarılır, barsaklar daha hızlı çalışır, visseral / iç organsal (karın bölgesindeki tehlikeli yağ) azalır, organlardaki kan dolaşımı uyarılır,kollojen üretiminde artış sağlanır (daha sıkı bir cilt)ve sağlıklı doku yapılanması sağlanır.

Andulasyon terepi ile ödem sorununu kökten çözün. Aylarca süren diyet deneyimlerinizin sonucunda bir yere ulaşamıyorsanız belki de sorununuz lenfatik dolaşım sisteminin bir sorunudur. Andulasyon terapisi ile üretilen titreşimler venöz ve lenfatik akışı stimüle ederek dokularda biriken fazla sıvının ve toksinlerin atılmasını sağlar. 

Andulasyon terapi kan dolaşımını düzenler bu sayede uzun vadede iyi kolsterol olan HDL’yi yükseltirken, kötü kolesterol olan LDL seviyesini düşürür. İyi bir kan dolaşımı demek aynı zamanda daha hızlı iyileşme demektir. Kan dolaşımının düzelmesi aynı zamandai ihtiyacı olan hücrelere daha fazla oksiyen ve besin taşınmasını sağlar. 

Bedenimizdeki kronik stres ve gerginlik yaşam enerjimizi doğrudan etkiler. Andulasyon terapisi sempatik sistemi yatıştırıp parasempatik sistemi sistemi stimüle ederek otonom sinir sistemini dengeye getirir. Bu sayede kalp atışları ve kan basıncı düzenlenerek kalp damar hastalıklarının riski azalır. Bu durumda daha dengeli bir stres yönetimi, daha kaliteli bir uyku, daha etkin bir gevşeme gibi katkılar elde edilir.

Andulasyon terapisi aynı zamanda ağrıların azalmasında da çok etkilidir. Peki bunu nasıl yapar ? İlk aşamada negatif ağrı sinyallerine süperempoze olan pozitif sinyaller tetiklenir. Bu işlemin sonucu olarak beynimiz, artan miktarda pozitif sinyal ve uyarı almaya başar ve bu sinyaller de ağrının giderilmesini sağlar. İkinci aşamada ise Andulasyon’un düzenli olarak uygulanması ile vücudun doğal ağrı kescisi olan endorfin hormonu salgılanır.